31 January 2009

Hit in my heart

I don't know why,
it caused me tears.
It was such a small thing,
shouldn't hurt that much.
But even if I don't know why,
It was like a hit in my heart.
I was disapointed,
I thougt...
Thougt you really ment it,
saying those things.
Not just telling me that,
to make me happy.
I felt like you've been lying,
don't lie... please.
I thougt you were different,
I thougt this was real.
I thougt you were the only one,
that would be there allways.
That hit in my heart,
That small detail,
That little miss...
Hurted more than you think...

29 January 2009

Paramore and Avril

Hejsan igen, har inte orkat skriva, eftersom min dator har något allvarligt problem ><' Och det resulterar i att jag inte orkar sitta där och krångla bara för att få fram någon sida, som ändå kommer stängas ner efter ett tag, och lyssna till musik på Paramore på youtube, där hälften av alla låtar tagits bort och dessutom klarar inte datorn att spela hela låtarna xP
Please give me a new computer someone!! ><'

Ok, vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu... Paramore är fortfarande i klass med Avril när det gäller att skriva bra texter :D Samma variationer också :P hm.... Om man tänker efter så har endel Avril-låtar sina motsvarande Paramore-låtar x''D hm, ska kolla vilka som hör ihop :P

Me, år 2000

-----------
Avril - Paramore

Best damn thing - Born for this
These thing I'll never say - My heart
Take me away (b-side) - Decoy
One of those girls - Missery Buissnes
Freak out - Fences
Innocense - Miracle

------------

hm, haha xD det var ju ganska kul :P finns en massa andra som liknar varandra, i antingen melodin, musiken, beatet, stilen, attityden eller texten x)

Nu måste jag dra, pappa ska ha datan -.-' ahja ^^ bye :P

24 January 2009

Yes Man! Bio i Mora

Hejsan! Var i Mora idag och tittade på filmen "Yes Man!"
Den var verkligen jättebra, och fick en tänka efter lite på hur man egentligen lever sitt liv.
Den handlade om Carl, som går igenom sitt liv genom att säga "Nej" till nästan allt, vilket gör att alltg är likadant från dag till dag.
Då får en kompis med honom till ett möte för "Yes Mans" och där får han lov att lova att säga "Ja" varje gång han får tillfälle.
Han håller löftet, och det leder till konstiga utgångar och roliga scener.
Allt verkar hela tiden leda till något bra, i alla fall i början.

Japp, och efter filmen var det jättefint ute, så jag passade på att fots lite, det blev väl mest på gågatan och på isen på mitt bilfönster.
Kanske inte låter så kul, men det blev fina bilder i alla fall.

Och just det! Innan jag slutar skriva ska jag rekommendera att man ska prova äta "Friterad anka med apelsinsås" på Kinarestaurangen! Jättegott!
Ha det bra! // Hanizz


19 January 2009

gratismode.se

Hejsan! :) har hittat en ny kul sida där man får gratis kläder och sånt! gratismode.se heter den.
Jag har inte varit medlem så länge, men det verkar jättebra, och jag håller på att samla poäng som en galning redan!
jo, man samlar poäng, och sedan kan man växla in dem till ett persentkort på en affär eller butik som man själv väljer.
Bli medlem vet ja! Och använd gjärna länken här nedanför (antingen bilden, eller länken under) för då fål lilla jag lite mer poäng.
Hare bra! //Hanizz



http://www.gratismode.se/?c=38112

17 January 2009

Novell

En lätt vind drog med sig ett gammalt reklamblad över hamnen, ute på vattnet seglade det iväg en liten båt.
Vinden fortsatte och rufsade om det blonda håret på en flicka som stod vid kanten, hon lutade sig mot staketet och tittade drömmande, och en aning sorgset mot båten.
Vädret var svalt och behagligt, solen lyste med sina sista strålar på båten och dess passagerare. Flickans guldfärgade hängsmycken glimmade till i det rödaktiga ljuset när hon gav ifrån sig en tyst suck. Den luftiga kjolen hon bar drogs med lite lätt utav vinden när hon vände sig om och tittade på gatan och staden som reste sig mot skyn, nu var det dags att börja...

Introt till en novell jag håller på med... Gillar?

Ensamhet


Ensamhet är något utav en hemlighet,
Ingenting någon annan vet,
mångas verklighet.
Allt verkar bra,
men kanske är det du och jag.
Den vet som känner ensamhet.


Ensamhet - Nanne Grönvall

16 January 2009

Annan topbild?





Okej, topbilden jag har just nu var bara tänkt som reserv tills jag kunde knäppa det kortet *peka på bild*. Men nu vet jag inte riktigt... Vilken ska jag tas egentligen? Den här jag har nu kändes så bra, men det gör ju den här också... urs, beslutsångest, som vanligt. What do you think? vilken ska jag ha? Jag kanske redigerar om den lite... jag vet inte riktigt...



Det är så superkul att fota! men det är mycket roligare med någon kompis, helst med någon som tycker det är kul dom också (skrattande smiley skulle sättas där...). Det blir så himla fint med min lilla kamera! Det är otroligt, och otänkbart, att den har legat ute i tre dagar med spöregn, och fortfarande knäpper så här bra... det är otroligt att den ens fungerar! Så... Sony DSC-W120 är verkligen rekommenderad!



Uppdatering: Ok, har just upptäckt att jag skrivit "This" i stället för "That" på båda bilderna... Så typiskt mig... Ahja... jag får väl försöka fixa det på något sätt... hm.... Det blir riktigt knepigt tror jag... och inte kunde jag döpa om bloggen till "This" heller, eftersom det var upptaget. Ärs! Vi får se hur det blir med det hela, det kanske bliren helt ny topbild i alla fall?


Uppdatering2: Ok, klar! Jag byter nog direkt... Eller? ehm... som sagt, beslutsångest. Men titta på den här, den har i alla fall rätt namn... Jag tycker den är bättre än den ovanför, men är den bättre än den jag redan har? Urs, jag hatar sånt här...

Hej du som läser!



Okej, jag vet att jag är riktigt dålig på att ha kvar min blogg, och har slutat skriva efter ett tag, men nu ska jag anstränga mig för att hålla den här uppe!


Jag kommer inte bara att skriva om vad som hänt under dagen och sånt trisst, jag kommer skriva om vad jag har lust med. Det kommer vara allt mellan himmel och jord, och jag kommer nog lyckas bättre med denna än med de förra, eftersom rolla.se har stängts ner och jag kommer att behöva ett ställe att skriva på tills det öppnar igen (om det öppnar igen).


jag har upprepat många gånger nu att mitt huvud kommer sprängas av idéer om jag inte får rolla snart, och därför fick jag lov att skriva det här också!


Jag har tusen olika noveller på datorn, och vill nog lägga upp endel för att se vad folk tycker.

Och jag ska försöka att inte använda smilysar nu! Det är ansträngande eftersom fingrarna gör den automatiskt hela tiden (bara för att jag skrev det där så var jag på väg att göra en smiley efter...).


Nu ska jag inte skriva mer i mitt tråkiga "Invigningstal" och börja fixa designen och sådant.


Bye! // Hanizz