17 February 2009

Dagens 18/2 -09

Dagens:



Hissa: Vinterfest - Himmel och Hellvete! En superbra konsert, även om det var klassisk musik så var jag inte ens nära att somna, det berodde nog messt på slagverkaren Hans-Kraistian Kjos Sörenssen. Han var helt klart bäst av alla! Uppfinningskrikt och nytt, vissa förstod sig inte på den alls, men jag kunde bara sitta och glo, försvinna in i den konstiga musiken... Oj vad poetiskt det blev haha.

Dissa: All reklam på spotify! Irriterande, eftersom det kommer tre reklam åt gången, helt plötsligt mellan nån låt! Suck, aja, bättre än att betala i alla fall haha!

Tummen upp: Det gick superbra på dansen och teatern igår! Vi får veta någon gång under lovet vilka roller vi får, och jag hoppas på Baghera, Baloo eller Kha... Inte helt omöjligt faktiskt!

Tummen ner: Irriterande småungar som springer runt i hela huset och "förorenar luften" sigh. Lillebrorsan har dragit hem de allra drygaste kompisarna idag, fullt hus kan man säga. Länktar lite till scouterna... Eller iaf tills lotta kommer hit med mitt sims haha!

Känsla: Glad, Som vanligt. Tog allt som det kom.

Låt: Måndagsbarn - Veronica Maggio. En jätte kul låt, helt olika allt annat jag hört! Jag älskar hennes musikstil och hon klarar verkligen av uppgiften att skriva bra musik på svenska, vilket är j*vlit svårt.

Tv-program: Inget ännu, har inte hunnit titta på tv idag, och kommer nog inte hinna senare heller haha

Klädesplagg: Jeansväst. Gillar den, och den passar till det mesta.

Beroende: Inget faktiskt! Nu känne jag mig duktig hehe

Godsak: Dextro hehe, fick ett helt paket av Sara idag, det tog nästan slut på en gång hehe

Ros: Rosen går till min lilla bästis Lotta som är så snäll och lånar ut sina sims till mig så att jag inte behöver köpa de hon redan har hih!

13 February 2009

Dagens 13/2 - 09

Dagens:

Hissa: Den nye köksshefen! Det märks att han är bra, eftersom maten blivit så mycket bättre nu, en htotal förändring kan det inte bli förrän nästa termin då han kan göra ett eget matshema, men han gör ett suveränt jobb med att piffa till maträtterna vi har på listorna för resten utav terminen! Keep that work up!

Dissa: tristess! Föräldrarna har åkt på konsert, och mini är med en kompis. Resten av Älvdalen är på bio, sigh. Sitter och knarkar musik nu, haha, Jag orkade inte titta på Let's Dance i alla fall, men det står på inne i vardagsrummet haha.

Tummen upp: Huvudstående! Klarade Huvudstående på gympan idag, utan vägg eller hjälp! haha, men bara två gånger, men det i sig är ju jättebra! Tycker jag i alla fall haha.

Tummen ner: Nutidskrysset, har just fått det bekräftat, jag suger på sport! Haha, jag var så skicklig idag, vi bestämde oss att göra både Nöjes-krysset och Sport-krysset på SOn, på nöjes-krysset fick jag väl 7 poäng då, och sedan på Sport-krysset fick jag 0 poäng! haha!

Känsla: Glädje! Har haft det lugnt, roligt och "coolt" idag, verkligen en härlig dag. Så här vill man att alla dagar ska vara.

Låt: Look the other way - Amy Diamond! Okej, ännu en Amy, men jag gillar verkligen den här, och satt just och lyssnade på den, det var som sagt ett tag sen jag lyssnade på Amy senast vilket gör att man gilla låtarna mer.

Tv-program: Let's Dance! Ska occupera tvn i kväll, inte för att det är så jätte intressant, men jag har inget annat att titta på. Dessutom är det ju en massa fina klänningar att titta på, hih. Men jag orkar inte titta just nu haha.

Klädesplagg: Hårsnodd! haha, jag vet, det är en Accesoar, men det var vad jag gillade mest idag haha.

Beroende: Spotify! Sitter och knarkar musik för fullt haha.

Godsak: Hallongrottor! Bakade hallongrottor på hemkunskapenb idag, missbildade men goda! Hallonsylten hade flytit ut över hela kakorna! Men det gjorde dem knappast sämre, snarare tvärt om" Speciellt när de var varma också...

Ros: Rosen går till mina superdupersnälla kusiner Sara och Lina som låter mig och Bea bo hos dem medan vi praoar i sthlm vecka 9! Verkligen jättesnälla, love ya!

12 February 2009

Dagens

Dagens:

Hissa: Spotify! Ett jättebra musikprogram, det är bara att söka på låten eller artisten man vill höra, och så kommer det fram en massa låtar att välja mellan! Mycket snabbare och bättre kvalitet är youtube också, och så kan man skapa sina egna spelningslistor. Verkligen ett superbra program som jag älskar!

Dissa: Min dator, jag behöver en ny tycker jag, eftersom min nuvarande inte pallar internet riktigt, och inte psh heller. Dessutom är den riktigt seg, sådär att man vill slå till den! Så nu vill man ha en laptop, kanske en Apple? De verkar riktigt bra de där... Men så skulle den inte klara av sims... Aja, jag får se sen.

Tummen upp: Fick MVG på en svenskaberättelse igår.... och fyra smileys också! haha! Det var när man skulle skriva en egen berättelse och få betyg och sånt på den. Silkes kommentar: "F... Du kan ju inte sluta skriva här! Du måste ju skriva en fortsättning! Om du bestämmer dig för att skriva klart hela, så är jag gärna korrekturläsare!" hih, man blir ju rörd haha.

Tummen ner: Irriterande klassföreståndare! På klf:en idag började en av killarna så klart att klaga på tiden han fått för utvecklingssamtalet, och då frågade vi vid mitt bord vad vi hade för tid, eftersom hon inte sagt nåt om dem, och så pekar hon på mig "Jamen dina föräldrar vet eftersom de har mailat och bytt tid!" sade hon triumferande... Jag bara "Men de har inte berättat för mig" och hon bara fnös "Och vad har du för ena föräldrar som inte berättar sånt?" innan hon började gå igenom listan, och hoppade över mig! Urs jag höll på att få damp på henne!

Känsla: Lugn, avslappnad, levde i nuet.

Låt: Go! - Amy Diamond. Det var jättelänge sedan jag lyssnade på den här, och idag hade jag bara lusst att lyssna på den, så jag sökte upp den på Spotify (wäih!) och drog in den och resten av alla Amylåtarna i min spelningslistan. Just den här låten är speciell, sticker ut och jag gillar attityden i den!

Tv-program: Top Model! Riktigt intressant faktiskt, att få se deras utmaningar och hur resultatet ser ut. Just igår, när jag såg det, så var det final, och min favorit, Analeigh, åkte ut så hon hamnade på tredje plats. Riktigt synd, jag vet inte varför de inte gillar hennes ansikte, det är fint och sticker ut från de andras, dessutom går hon fantastiskt! Aja, McKey vann, hon var värd det tycker jag, jätteduktig.

Klädesplagg: Lång, brunhårig peruk tillsammans med en Röd basker! haha, älskar dem hihi. Ska ha dem när vi spelar in på Svenskan och Språkvalet, trivs riktigt bra i dem hehe.

Beroende: Musik! Har gått omkring med hörlurarna i öronen hela dagen! haha

Godsak: Start! Premium Fantasia Müsli med banan, hallon och russin! Jättegoda, och får stopp på mitt eviga sötsug ett tag. rekommenderas verkligen! Man behöver knappt nåt till, man kan äta det rakt upp och ner bara. Yumieh!

Ros: Min underbart irriterande lillebror! (alla drar andan av förvåning!) men han har mött sig överman på att vara irriterande idag haha! Och dessutom är han inte så illa, när han inte har kompisar med sig hem, då är han en riktig plåga faktiskt haha.


Som ni ser, har jag lagt till lite till Hissa och dissa... Och jag kommer göra en sån här varje dag... Försöka i alla fall haha. Och sedan en veckans också, med det bästa på hela veckan.

09 February 2009

Lyckotest

Lycklighets-testet
(fick bara lov... hehe...)

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[/] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar. (Alltså... Det är mig vi snackar om...)
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 25

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig

07 February 2009

Empty Heart

Clock's ticking,
Secound's passing by,
faster then the beat,
beating out of an empty heart.

Long shadows,
thrown by a candlelight,
slowly loosing height,
like the hope of an empty heart.

Won't someone see her?
Won't someone let her out?
She keeps theese high walls,
but still she want's them to fall.
She want's those walls to fall down.


Keep breathing,
Don't you let them pass,
Open up your doors,
Heavy doors of an empty heart.

Won't someone see her?
Won't someone let her out?
She keeps theese high walls,
but still she want's them to fall.
She want's those walls to fall down.

Cold inside,
Silent tears fall down,
Tears that isn't seen,
Like the love of an empty heart.

Won't someone see her?
Won't someone let her out?
She keeps theese high walls,
but still she want's them to fall.
She want's those walls to fall down.

Won't someone see her?
Won't someone let her out?
She keeps theese high walls,
but still she want's them to fall.
She want's those walls to fall down.

She want's those walls to fall down...

04 February 2009

Hissa och Dissa, m.m

Veckans Hissa och Dissa:

Hissar: Marabou! Det är supergott, men framförallt ska man titta på förpackningen under marabouloggan, där det står "Made in Sweden" vilket vi verkligen diggar, Go Marabou! Och det betyder att jag från och med nu kommer tvinga alla som ska köpa godis att köpa Marabou! Haha nejdå, men det är bra för miljön...

Dissar: Mig själv och den här bloggen. Det är alldeles för få som läser den, och jag skriver inte så ofta heller, hih. Men jag ska ut och reklamera så att man får lite läsare iaf. Okej, nu tror jag att det är tre personer som läser den... ibland. Det ska vi i alla fall försöka dubbla... till en början


Japp, ska börja med hissa och dissa nu då, som ni redan sett, och kommer uppdatera varje vecka ehm, försöka iaf...

Okej, det här börjar bli lite läskigt, jag går omkring och tänker ut en massa scener som man skulle kunna rolla om, på just det stället jag befinner mig för stunden, Hjälp mig någon! Jag behöver rolla, med vem som hellst, om vad som hellst! Innan jag döööör okej, jag dör kanske inte... men datan gör eftersom jag proppar den full med noveller och idéer. Och på tal om det Siitari, dags att svara på mailrollet och på siten, det står lite stilla...

Och så har man börjat föra godislogg och matsäcksschema nu då, hehe. Hittils går det bra... Missar ibland på matsäcksschemat, men det gör inget, och godislistan är fortfarande kort och bra! Känner mig duktig nu alltså.

Nejmen nu måste jag reklamera bloggen, annars kommer ingen att läsa tillslut...